PŘILBY – BEZPEČNOST NA PRVNÍM MÍSTĚ!

Přemýšlíte, zda by dítě mělo mít přilbu, když jde na brusle? Je to nezbytný prvek vybavení mladého skateboardisty? Při jízdě na bruslích, koloběžce nebo skateboardu vznikají neobvyklé emoce, a vždy stojí za to myslet na bezpečnost vaši i vašich dětí. Abyste minimalizovali riziko oděrů a zranění, nezapomeňte také používat vhodné chrániče. Zvláště důležitá je přilba chránící hlavu. Nezapomeňte ji před každým použitím zkontrolovat a správně upevnit! 

 

SPOKEY DĚTSKÉ PŘILBY
jsou určeny nejmenším uživatelům. Jsou zhotoveny z lehkých a bezpečných materiálů. Všechny naše helmy mají certifikát CE a vyhovují normě EN1078. Tyto bezpečnostní pomůcky jsou dokonalé pro ochranu hlavy při jízdě na bruslích, skateboardu, kole či koloběžce.

Víme, že je důležité se odlišit, proto klademe zvláštní důraz originálnímu a vypracovanému designu.
Helmy nabízíme pro všechny věkové kategorie – od velikosti 44 cm do 56 cm v nejvyšší kvalitě s technologií IN-MOULD.

 

PŘILBY S TECHNOLOGIÍ IN-MOULD:

Light Weight Technology – Přilba vyrobena technologií IN-MOLD. IN-MOLD technologie je pevné a neoddělitelné spojení polykarbonátové skořepiny s konstrukcí EPS přilby. Umožňuje navržení více ventilačních otvorů. Helmy jsou velmi lehké, odolné a pevné.

Přilba je vybavena 13 ventilačními otvory, které účinně zvládnou přebytečné teplo.

přilba SpokeySpokey dětské přilbaspokey přilbaSpokey přilba

PŘILBY O VELIKOSTI 49-56 cm:

Pro bezpečnost a pohodlí dítěte je velmi důležité správné přizpůsobení přilby. U přileb Spokey jsou použité regulační systémy Head Lock, které umožňují optimálně přizpůsobit přilbu obvodu hlavy dítěte.

Tyto modely jsou vybaveny 6 ventilačními otvory. Tyto otvory jsou navíc zajištěny síťkou, která chrání proti případnému vniknutí hmyzu.

Spokey přilbaSpokey PřilbaSpokey přilbaSpokey přilba Spokey přilbaSpokey přilbaSpokey přilbapřilba SpokeySpokey přilbapřilba SpokeySpokey přilba přilba Spokey

PŘILBY O VELIKOSTI 44-48 cm:

Systém HeadLock usnadňuje přizpůsobení helmy dle velikosti hlavy a jsou vybaveny 6 ventilačními otvory. Tyto otvory jsou navíc zajištěny síťkou, která chrání proti případnému vniknutí hmyzu.

Spokey Přilbapřilba Spokeypřilba Spokeypřilba Spokeypřilba Spokeypřilba SpokeySpokey přilbapřilba Spokey   přilba Spokey

Kompletní nabídka přileb Spokey 

 

Trojdílná sada chráničů na zápěstí, lokty a kolena. Jejich anatomický tvar se dobře přizpůsobuje tělu, chrániče tak poskytuje vysokou úroveň bezpečnosti.

chrániče Spokeychrániče Spokey chrániče Spokey chrániče Spokey chrániče Spokey chrániče Spokey chrániče Spokey

Kompletní nabídka chráničů Spokey